Teknoloji

Oppo Reno 12 ve Reno 12 Pro’nun küresel versiyonlarının tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno 12

Oppo Reno 12 ve Reno 12 Pro geçtiğimiz ay Çin’de gözler önüne çıkmıştı. Bu telefonların küresel versiyonlarının tanıtılacağı tarih de belli oldu. Reno 12 ve Reno 12 Pro, 18 Haziran’da İspanya’nın popüler tatil noktası İbiza adasında düzenlenecek etkinlikle dünya sahnesine çıkacak.

Tanıtım etkinliği için hazırlanan duyuru görselinde Oppo’nun İngilizcede “ada” anlamına gelen “island” kelimesini kullanarak “Welcome to Oppo A.Island” (Oppo Adası’na hoş geldiniz) şeklinde bir ifade kullanması dikkat çekiyor. “A.Island” yazımı Oppo’nun “AI” yani yapay zeka deneyimine vurgu yapacağının sinyalini veriyor.

Oppo’nun tanıtım için hazırladığı bir diğer görsel de bunu doğruluyor. Bu görselde AI Portrait ve AI LinkBoost özellikleri görülürken, iki telefon için de daha fazla üretken yapay zeka özelliği vadediliyor.

oppo reno 12

Oppo Reno 12 ve Reno 12 Pro’nun küresel yolculuğu Avrupa’da başlayacak

Reno 12 ve 12 Pro’nun küresel versiyonlarının ilk durağı Avrupa olacak. Daha sonra diğer bölgelerde de bu telefonlar kullanıcıların karşısına çıkacak. Oppo’nun basın bülteninde, telefonların “estetik çekiciliği teknolojik yenilikle” harmanlayan “fütüristik akışkan” bir tasarıma sahip olduğu belirtiliyor.

Reno 12 ve Reno 12 Pro’nun küresel versiyonlarının Çin’de çıkan versiyonlarına kıyasla bir basamak daha geride konumlanması bekleniyor. Pro versiyonun Avrupa satış fiyatının 600 avro civarında olacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER