Teknoloji

Oppo Reno 12 serisi için resmi paylaşımlara başladı

oppo reno 12

Oppo Reno 12 serisinin üyelerini 23 Mayıs’ta gözler önüne çıkaracak. Şirket tanıtım etkinliği öncesinde yaptığı paylaşımlarla hem telefonların tasarımlarını hem de yapay zeka alanındaki yeteneklerini şimdiden sergiliyor.

Reno 12 ve Reno 12 Pro’nun aynı arka panel tasarımına sahip olacağı görülüyor. Arka panele bakarak bu iki telefonu birbirinden ayırmanın neredeyse imkansıza yakın olduğu söylenebilir. İki telefonda da kamera modülünde “AI kamera sistemi” yazısının yer aldığı da göze çarpıyor.

Hem Reno 12’de hem de Reno 12 Pro’da üç arka kamera bulunuyor. Arka panelin kendine özgü tasarımında ana malzeme olarak camın tercih edildiği düşünülüyor. Daha önceki sızıntılara göre, Reno 12’nin kalbinde Dimensity 8250 işlemci olacak. Reno 12 Pro ise Dimensity 9200+ işlemciyle gelecek. İkili için hazırlanan bir tanıtım videosu da şimdiden sızanlar arasında yer alıyor.

Oppo Reno 12 Pro üç 50 megapiksel kamerayla gelecek

Reno 12 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüklü ekranın bulunacağı söyleniyor. 80W şarj destekli 5000 mAh pil ve üç adet 50 megapiksel kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER