Teknoloji

Oppo Reno 12 F’in hem 4G hem de 5G versiyonlarının özellikleri sızdırıldı

oppo reno 12 f

Oppo Reno 12 serisinin küresel ölçekte satışa sunulacağını daha önce açıklamıştı. Buna ek olarak, Reno 12 Pro’nun küresel versiyonunun özellikleri de internete sızdırılmış ve bu telefonun daha farklı bir işlemciyle geleceği ortaya çıkmıştı. Sızıntılarda sıra Oppo Reno 12 F modeline geldi.

Görünen o ki, Reno 12 F hem 4G hem de 5G versiyonlarla uluslararası sahnede yerini alacak. Yeni bir sızıntı sayesinde her iki versiyonun da özelliklerini görmek mümkün oluyor.

Reno 12 F 4G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 680 işlemci olacak. 5G versiyon ise MediaTek Dimensity 6300 işlemciyle gelecek. İki versiyonda da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV50D sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör de sistemi tamamlayacak.

Oppo Reno 12 F, 32 megapiksel ön kameraya sahip

Ön kamerada ise 32 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX615 sensör tercih edilmiş. Hem 4G hem de 5G versiyonda kameraların birinin etrafında halka LED flaş yer alırken, NFC desteği sadece 5G modelde sunuluyor.

Reno 12 F için yeşil, turuncu ve gri olmak üzere üç renk seçeneği sunulacak. 4G versiyonun Güney Doğu Asya fiyatının 300 dolar civarında olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER