Teknoloji

Oppo’nun yeni tableti Pad Air 2, OnePlus Pad Go ile aynı tasarım ve özelliklere sahip olacak

oppo pad air 2

Oppo Reno 11 serisi 23 Kasım’da gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte Oppo Pad Air 2 tablet de resmiyet kazanacak. Tabletin tasarımıyla ilgili ipuçları Oppo tarafından daha önce yapılan paylaşımlarla verilmişti. Ünlü duyumcu Evan Blass, Pad Air 2’nin tasarımına daha detaylı şekilde bakmayı sağlayan yeni görseller paylaştı.

Cihaz tasarımı itibarıyla OnePlus Pad Go ile tamamen aynı görünüyor. Oppo’nun Weibo hesabında yapılan paylaşım, Pad Air 2’de de 2408 x 1720 piksel çözünürlüklü LCD panelin bulunduğunu gösteriyor. Şirket aynı zamanda Pad Air 2’nin mavi ışık filtresinin standart LCD’lerine kıyasla yüzde 60 daha fazla mavi ışık engelleyebildiğini vurguluyor.

Eğer Pad Air 2 OnePlus Pad Go’nun yeniden isimlendirilmiş versiyonu ise bu tabletin 11.35 inç 2048 x 1720 piksel bir IPS LCD ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. 90 Hz yenileme hızı da bu ekranın özellikleri arasında yer alıyor.

  • oppo pad air 2

Oppo Pad Air 2, Helio G99 işlemciyle gelecek

Oppo Pad Air 2’nin kalbinde MediaTek’in Helio G99 işlemcisinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. 8 megapiksel arka kamera ve 33W şarj destekli 8000 mAh pil de tabletin muhtemel özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER