Teknoloji

Oppo Pad 3 Pro güçlü işlemcisiyle yüksek performans ihtiyacına cevap verecek

oppo pad neo 3 pro

Oppo Pad 3 Pro adını taşıyan yeni tabletini yakında gözler önüne çıkaracak. Tabletin özellikleri ise duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşımla şimdiden görüldü.

Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Accelerated Edition işlemcinin bulunacağı belirtiliyor. Bu da Oppo Pad 3 Pro’nın üst segment bir tablet olarak konumlanacağı anlamına geliyor. Bu işlemciye 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanının eşlik edeceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Ancak, merakla beklenen ColorOS 15 sistem güncellemesi lansmanda hemen mevcut olmayacak. Duyumcu, ColorOS’un bu yeni sürümünün cihaza daha sonra geleceğini belirtti. Ancak belirli bir takvim paylaşılmadı. ColorOS 15’in beta testi bu ayın sonunda OnePlus 12 ve Oppo Find X7 serisi akıllı telefonlarda başlayacak.

Önceki sızıntılarda, Pad 3 Pro’nun tasarımının OnePlus Pad Pro ile neredeyse aynı olduğu bildiriliyor. Tablet, OnePlus Pad Pro’nun mevcut gri ve yeşil seçeneklerinden renk paletini genişleten mavi ve altın olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelecek.

Oppo Pad 3 Pro ile aksesuarlar da sunacak

Oppo, tabletin yanı sıra akıllı koruyucu kılıf ve siyah renkte Oppo Pencil 2 Pro kalemi gibi aksesuarlar da sunacak ve bu sayede hem profesyonel hem de günlük kullanıcılar için kullanışlılığı artırılacak.