Teknoloji

Oppo Find X8 ve X8 Pro aynı işlemciyi taşıyacak

oppo find x7 ultra x8

Oppo Find X ailesinin tarihinde ilk defa kullanıcıların karşısına üç model birden çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin bu seride Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 ve MediaTek 9400 işlemcileri kullanmayı tercih ettiği daha önce gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı, Oppo Find X8 serisinin hangi üyesinin hangi işlemciyle geleceğini gösteriyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Find X8 ve X8 Pro modelleri Dimensity 9400 işlemci taşıyacak. Find X8 Ultra ise Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle gelecek. Aynı paylaşımda üç telefonun da periskop lensler ve yeni Glacier Battery pil teknolojisiyle geleceği de belirtiliyor. Bu pil teknolojisi daha önce OnePlus Ace 3 Pro modelinde karşımıza çıkmıştı.

Find X8 için siyah, beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleri sunulacak. Find X8 Pro’da ise seçenekler arasından pembe çıkacak. İki akıllı telefon da cam arka panellerle gelecek.

Oppo Find X7 serisinde siyah, mavi, kahverengi/turuncu renk seçeneklerini sunarken, kaplama seçenekleri arasına suni deriyi de yerleştirmişti.

Oppo Find X8 serisinin çıkışı için son çeyrek işaret ediliyor

Oppo’nun Find X8 ve X8 Pro modellerinde 1260p ekranlara yer vereceği, X8 Ultra’nın ise QHD+ çözünürlük sunacağı biliniyor. Find X8 serisinin ekim ayından önce tanıtılması beklenmiyor. Dolayısıyla seriye dair sızıntılar önümüzdeki dönemde de sık sık karşımıza çıkacaktır.