Teknoloji

Oppo Find X8 Ultra, daha ince kasa ve daha büyük pille gelecek

oppo find x7 ultra x8

Oppo Find X8 Ultra çalışmalarına bir süredir devam ediyor. Find serisinin ürün müdürlerinden Zhou Yibao, telefonun özellikleriyle ilgili önemli bilgiler paylaştı. Söz konusu paylaşıma göre, telefon selefinden daha ince olacak. Find X8 Ultra, ince kasasının içinde 6000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacak.

Find X8 Ultra’nın suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Buna ek olarak, telefonun cam arka paneli ise mat bir kaplamaya sahip. Find X7 Ultra’da 9.5 mm olan kalınlığın Find X8 Ultra’dan daha az olacağı ve kamera adasının küçüleceği de bilinenler arasında yer alıyor.

Pil kapasitesinin büyük bir sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor. Yine BBK Electronics çatısı altında olan OnePlus bir süre önce yeni amiral gemisi telefonlarının daha hafif ve daha büyük kapasiteli piller taşıyacağını daha önce duyurmuştu. Glacier Battery teknolojisinin Oppo tarafından da kullanılacağı biliniyor.

Oppo Find X8 Ultra yine dört kamerayla gelecek

Find X8 Ultra yine dört kamerayla gelecek. Bunlardan ikisi yine periskop kamera olacak. Dört tarafa kavis yapan 120 Hz QHD+ çözünürlüklü ekran da kullanıcıları bekleyenler arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER