Teknoloji

Oppo Find X8 serisinin tanıtım tarihi için en net işaret geldi

oppo find x8

Oppo, 17 Ekim’de yapacağı etkinlikte ColorOS 15’i tanıtacak ve bu sürüm, beklendiği gibi yapay zeka (AI) odaklı özelliklerle gelecek. Peki, Oppo’nun bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon serisi ne zaman duyurulacak? Bu sorunun cevabı artık netleşmeye başladı. Weibo’da paylaşılan bilgilere göre, Oppo Find X8 ve Find X8 Pro modelleri 21 Ekim’de tanıtılabilir.

Ancak bu tarihin daha erkene çekilmesi beklenmiyor. Çinli teknoloji devleri arasında her yıl yeni amiral gemisi ürünlerini en hızlı şekilde piyasaya sürme yarışı olduğu için bu tarih daha da gecikmeyecek gibi görünüyor.

Find X8 ve Find X8 Pro modelleri, MediaTek’in yeni Dimensity 9400 işlemcisini kullanacak. Bu yonga seti, performans açısından oldukça iddialı olacak. Ancak Oppo’nun etkinliği sadece bu iki modelle sınırlı kalmayacak. Etkinlikte başka ürünlerin de tanıtılması bekleniyor.

Oppo Find X8 serisiyle birlikte başka ürünler de tanıtacak

Sızıntılara göre, Oppo’nun tanıtacağı diğer ürünler arasında Oppo Pad 3 Pro tablet, Oppo Enco X3 kablosuz kulaklıklar ve yeni bir renk seçeneğiyle Oppo Watch X akıllı saati yer alıyor. Ayrıca, Oppo’nun yeni akıllı telefonları, Apple’ın MagSafe teknolojisine benzer şekilde manyetik kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Bu da beraberinde manyetik aksesuarların tanıtılacağını gösteriyor.