Teknoloji

Oppo Find X8’in arka panel tasarımı sızan fotoğrafla görüldü

oppo find x8

Oppo Find X8 serisinin 2025’in başlarında Çin’de resmiyet kazanması bekleniyor. Ancak seriye dair sızıntılar giderek artarak devam ediyor. Bunlara son olarak Find X8’e ait olduğu belirtilen bir görsel eklendi.

Weibo’da paylaşılan görselde akıllı telefonun arka panelini görmek mümkün oluyor. Burada telefonun yeniden tasarlanan kamera modülü ve düz çerçevesi hemen fark ediliyor.

Oppo daha önce Find X ailesinde kavisli ekranlara yer vermişti. Düz kenarlar, şirketin bu tercihten vazgeçtiğini gösteriyor. Akıllı telefonda 6.5 veya 6.6 inç büyüklüğünde 2760 x 1256 piksel çözünürlüklü bir OLED ekranın bulunduğu söyleniyor.

oppo find x8

Find X8’in kamera özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak mevcut Find X7’ye kıyasla bazı iyileştirmeler bekleniyor. Find X7’de 50 megapiksel ana kamera, 64 megapiksel 3x periskop kamera ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

Oppo Find X8, Dimensity 9400 ile gelecek

Oppo Find X8’in kalbinde MediaTek’in yakında resmiyet kazanacak Dimensity 9400 işlemcisinin bulunması bekleniyor. 5600 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Renk seçeneklerinin ise siyah, beyaz, mavi ve pembe olacağı söyleniyor.