Teknoloji

Oppo Find X8 serisi için ilginç AirDrop iddiası

oppo find x7 x8

Oppo Find X8 serisi 2024’ün son çeyreğinde resmen gözler önüne çıkacak. Find X8 serisiyle ilgili detaylar henüz paylaşılmasa da, dedikodular etrafta dolaşmaya başlamış durumda. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, akıllı telefonun bazı ilginç özelliklerini gün yüzüne çıkardı.

Digital Chat Station’ın Weibo profilinde yaptığı paylaşıma göre, Find X8 serisinde Oppo’nun Canlı Fotoğraflar özelliği mevcut olacak. Şirket bu özelliği ilk olarak Reno 12 serisinde kullanıcılarla buluşturmuştu.

Bu özellik, Apple’ın Canlı Fotoğrafları’na benzer şekilde işliyor. Deklanşöre basmadan hemen önce ve sonrasında bir dizi an yakalanıyor ve durağan görüntü içinde kısa bir video klip oluşturuluyor. Bu Canlı Fotoğraflar daha sonra doğrudan sosyal medya platformlarında da paylaşılabiliyor.

Digital Chat Station’ın asıl olan ilginç iddiası ise Find X8 serisinde Apple’ın AirDrop teknolojisinin desteklenmesi. Find X8 serisiyle birlikte Oppo cihazları ve iPhone’lar arasında pürüzsüz şekilde dosya paylaşımının etkinleştirilebileceği iddia ediliyor. Bunun Oppo için iPhone kullanıcılarını kazanmasını kolaylaştıracak bir faktör olduğu söylenebilir.

Oppo Find X8 serisinde Dimensity 9400 işlemciyi tercih edecek

Find X8 ve X8 Pro’nun kalbinde MediaTek Dimensity 9400 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1.5K çözünürlüklü 120 Hz OLED ekran, 50 megapiksel ana kamera gibi özelliklerin de telefonda sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER