Teknoloji

Oppo Find X8 serisinin üyeleri daha parlak ekranlarla gelecek

oppo find x7 x8

Oppo Find X8 serisinde kullanıcıların karşısına üç telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, bunlar Find X8, Find X8 Pro ve Find X8 Ultra olacak. Oppo’nun Find X serisinde hem Pro hem de Ultra modeli bir arada sunacak olması dikkat çekiyor.

Find X8 serisinde kullanıcıları yine iki farklı işlemci seçeneği karşılayacak. Bunlar Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 ve MediaTek Dimensity 9400 olacak. Standart Find X8’de Dimensity 9400’ün, Find X8 Ultra’da ise Snapdragon 8 Gen 4’ün bulunması bekleniyor. Pro versiyonun işlemcisi konusunda ise fikir yürütmek zorlaşıyor.

Find X8 ve X8 Pro, 1260p çözünürlüklü panellerle gelecek. Find X8 düz, Find X8 Pro ise kavisli ekran taşıyacak. Find X8 Ultra’da ise QHD ekran kullanıcıları karşılayacak. 8T LTPO OLED paneller BOE tarafından tedarik edilecek ve parlaklık bakımından ciddi bir iyileştirme gerçekleştirilecek.

Oppo Find X8 serisi ne zaman tanıtılacak?

Oppo, Find X serisi amiral gemilerini genellikle yılın ilk çeyreğinde tanıtıyor. Bu da Find X8 serisinin 2025’in ocak ve mart ayları arasındaki dönemde tanıtılmasının muhtemel olduğu anlamına geliyor. Ancak Oppo’nun bir sürpriz yaparak 2024 içinde de bir duyuru gerçekleştirebileceği belirtiliyor.