Teknoloji

Oppo Find X8 ve X8 Pro’nun özellikleri yeni sızıntıyla görüldü

oppo find x8

Oppo Find X8 kısa süre önce sızan bir fotoğrafta görülmüştü. Yeni bir sızıntı, hem Find X8’in hem de Pro versiyonunun özellikleri konusunda daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Find X8’in ekim ayında Çin’de tanıtılması bekleniyor. Yeni sızıntıda X8 Pro’nun tanıtımı konusunda bilgi verilmese de, daha önceki haberlerde X8 ve X8 Pro’nun birlikte duyurulacağı belirtilmişti. İki akıllı telefonun kalbinde de MediaTek’in Dimensity 9400 işlemcisinin olması bekleniyor.

Find X8’de kullanıcıları 6.7 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüklü 120 Hz düz ekran karşılayacak. 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 3x periskop zoom kamera taşıması beklenen telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 100W kablolu şarj destekli 5600 mAh kapasiteli pil verecek.

Cam arka panelle gelen telefonun renk seçenekleri siyah, beyaz, mavi ve pembe olarak sıralanıyor. Find X8 Pro’da ise renk seçeneklerinden pembenin çıkarılacağı söyleniyor.

Oppo Find X8 Pro çift telefoto kamerayla gelecek

Find X8 Pro ise 6.8 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüklü 120 Hz mikro kavisli ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. 50 megapiksel ana kameraya 50 megapiksel ultra geniş açılı ve iki telefoto kamera eşlik ediyor. Bunlardan biri 3x, diğeri ise 10x telefoto kamera olacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 100W kablolu şarj destekli 5700 mAh kapasiteli pil verecek.