Teknoloji

Oppo’nun en yeni katlanabilir telefonu Find N3 Flip yakında küresel sahneye çıkacak

oppo find n3 flip

Oppo Find N3 Flip, ağustos ayının sonlarında Çin’de tanıtılmıştı. Katlanabilir telefonun yakında Çin dışında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Find N3 Flip’in küresel versiyonunun CPH2519 model numarasıyla Geekbench’in veri tabanında boy göstermesi, bu duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Geekbench’in test sonucuna göre, Find N3 Flip Çin dışına da MediaTek Dimensity 9020 işlemciyle açılacak. Bu işlemciye 12 GB RAM eşlik edecek. Diğer özelliklerin de telefonun Çin’de satılan versiyonuyla aynı olması bekleniyor. Android 13 işletim sistemini de muhtemelen ColorOS 13 kullanıcı arayüzü tamamlayacak.

Find N3 Flip’in uluslararası versiyonu Geekbench’in testinden tek çekirdek performansıyla 1895, çoklu puan performansıyla da 4655 puan alıyor. Oppo’dan telefonun küresel çıkış tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmediğini hatırlatmakta fayda var.

Oppo Find N3 Flip yetenekli bir kapak ekranına sahip

Oppo Find N3 Flip, 6.8 inç iç ekran ve 3.26 inç kapak ekranıyla geliyor. Find N3 Flip’te kapak ekranıyla daha fazla şey yapılabiliyor. Bazı uygulamaların kapak ekranında tam kapasite çalıştırılabilmesini mümkün kılan Oppo, ekran için “daha güçlü ve sezgisel” tanımlamasını kullanıyor.

İLGİLİ HABERLER