Teknoloji

Oppo F27 Pro ve F27 Pro+’ın tanıtım tarihi belli oldu

oppo f27 pro+

Oppo F27 Pro ve Pro+ modelleriyle akıllı telefon portföyünün genişletmeye hazırlanıyor. Yeni sızıntılar sayesinde F27’nin özelliklerinden bazılarını görmek mümkün olurken, ikilinin tanıtım tarihi de doğrulandı. F27 Pro ve Pro+, 13 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak.

İkilinin en önemli özelliği dayanıklılık olacak gibi görünüyor. Oppo’dan verilen bilgiye göre, hem F27 Pro hem de F27 Pro+ IP69 dayanıklılık sertifikasıyla gelecek. Bu noktada pek çok yüksek fiyatlı amiral gemisi telefonun IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Sızıntı, kamera modülünün etrafındaki metal halkayı ve arka tasarım için deri ve metal karışımını gösteren birkaç canlı fotoğrafla süsleniyor. Akıllı telefonların önünde 6.7 inç büyüklüğündeki kavisli OLED ekran bulunuyor.

oppo f27 pro

Oppo F27 Pro Dimensity 7050 işlemciyle gelecek

F27 Pro’nun kalbinde MediaTek Dimensity 7050 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik ediyor. 64 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel kamera mevcut. Telefona ihtiyaç duydukları enerjiyi 67W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil veriyor.

Bunların F27 Pro’ya ait olduğunu ve F27 Pro+’ın özelliklerinin henüz belirsizliğini koruduğunu belirtmekte fayda var. Daha fazla detay için 13 Haziran’a kadar beklemek gerekiyor. Bu noktada F27 Pro’nun daha önce Çin’de tanıtılan A3 Pro modeline benzemesi de bir fikir edinmeye yardımcı oluyor.

İLGİLİ HABERLER