Teknoloji

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık: Enco Air 4 Pro tanıtıldı

Oppo Enco Air 4 Pro

Oppo Enco Air 4 Pro adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını sessiz sedasız tanıttı. Enco Air 4 Pro’da uzun pil ömrü, geliştirilmiş gürültü engelleme ve Oppo cihazları arasında pürüzsüz geçiş gibi özellikler kullanıcıları bekliyor.

W

Enco Air 4 Pro’da 12.4 mm sürücüler bulunuyor. Bu sürücülerde titanyum kaplı bakırın kullanıldığı belirtiliyor. Bluetooth 5.4 ile cihazlara bağlanan kulaklık, yüksek çözünürlüklü ses desteğiyle geliyor. LHDC 5.0 ve 3D surround ses desteği de kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor. Oppo, geliştirilmiş gürültü engelleme için kulaklığa üçlü mikrofon sisteminin eklendiğine de dikkat çekiyor.

En önemli özellik olarak ise uzun pil ömrü öne çıkıyor. Oppo, AAC modunda aktif gürültü engelleme modu kapalıyken 12 saate varan kullanım süresi vadediyor. Şarj kutusuyla birlikte bu süre 44 saate çıkıyor.

Oppo Enco Air 4 Pro için iki renk seçeneği sunuluyor

Enco Air 4 Pro için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Fiyat açıklaması gelmese de, Oppo’nun kulaklığı Çin’de 300 yuan (1339 TL) karşılığında satacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER