Teknoloji

Oppo ekim ayında dört amiral gemisi ürün tanıtacak

oppo ericsson

Oppo yeni amiral gemisi telefonları Find X8 ve X8 Pro’yu büyük ihtimalle ekim ayında gözler önüne çıkaracak. Görünüşe göre, bu telefonlara iki ek ürün eşlik edecek. Söz konusu iddiayı, ünlü duyumcu Digital Chat Station gündeme getirdi.

Weibo’da yapılan paylaşıma göre, bu iki akıllı telefonla birlikte Pad 3 Pro tablet ve Enco X3 kablosuz kulaklık da tanıtılacak. Bu ürünlerin tanıtımı için kesin bir tarih aralığı vermek ise henüz mümkün değil.

Bunların hepsi Çinli markanın en üst düzey ürünleri. Örneğin, Find X8 ve X8 Pro, MediaTek’in yakında çıkacak olan Dimensity 9400 işlemcisiyle gelecek. Her ikisi de bir OLED ekrana sahip olacak, ancak ilkinin düz 6.7 inçlik bir panele sahip olması beklenirken, ikincisinin 6.8 inçlik kavisli bir ekranla gelmesi öngörülüyor.

İki telefonda da 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 3x telefoto lens mevcut olacak. Pro modelde 10x periskop lens kurulumu tamamlayacak.

100W şarj desteği iki telefonun ortak özellikleri arasında yer alıyor. X8 5600 mAh, X8 Pro ise 5700 mAh pille gelecek.

Oppo Pad 3 Pro ve Enco X3 hangi özelliklerle gelecek?

Öte yandan Oppo Pad 3 Pro‘nun Snapdragon 8 Gen 3 Leading Edition işlemciye, 16 GB RAM’e ve 1 TB depolama alanına sahip olacağı ve Android 15 tabanlı ColorOS 15 ile geleceği söyleniyor.

Kablosuz kulaklık Enco X3 hakkındaki pek çok detay da kısa süre önce kapsamlı bir sızıntıyla görülmüştü. Kulaklığın 11 mm bas ve 6 mm tweeter’dan oluşan çift sürücülü bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Gürültü engelleme 50 dB’ye kadar yükselirken, toza ve suya karşı IP55 dayanıklılık sertifikası da Oppo’nun yeni kablosuz kulaklığının özellikleri arasında sayılıyor.