Teknoloji

Oppo A38 Türkiye’de kullanıcılarla buluşuyor

oppo a38

Oppo 33W SuperVOCC hızlı şarj desteği, 50 megapiksel ana kamera ve MediaTek Helio G85 işlemci gibi özellikler taşıyan A38 modelini Türkiye’de satışa sundu. Hepsiburada üzerinden de sipariş edilebilen bu telefon, bu mağazada bulunan lansmana özel 500 TL’lik indirimiyle 7.999 TL’ye satın alınabiliyor. Oppo’nun yeni modeli A38 5000 mAh pili, 90Hz güneş ışığına dayanıklı ekranı ve Ultra Ses Modu gibi özellikleriyle üst düzey performans vadediyor.

A38, MediaTek Helio G85 platformuyla güçlendirilmiş olup, 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca yüksek performans için RAM Genişletme teknolojisini destekliyor. Cihazın ekranı, Yüksek Parlaklık Modunda 720 nit’e kadar parlaklık sağlayarak güneş ışığında bile içeriğin net bir şekilde görüntülenebilmesine imkan sağlıyor.

A38’in işitme güçlüğü çeken kullanıcılar ve gürültülü ortamlar için özel olarak tasarlanan Ultra Ses Modu özelliği, herhangi bir bozulmaya neden olmadan sesi yüzde 300’e kadar artırabiliyor ve genel modda 81 dB’ye kadar yüksek ses seviyesi elde edebiliyor. Ayrıca yüzde 100 ses seviyesine kıyasla ortalama 4,7 dB daha fazla ses performansı ile sürükleyici bir ses deneyimi sunuyor.

Daha fazla ayrıntıyı yakalayan ve genel fotoğraf kalitesini iyileştiren 50 MP AI Kamera ve 2 MP derinlik kamerasıyla donatılan A38, düşük ışık koşullarında bile ayrıntıları koruyan piksel birleştirme desteğiyle net ve doğal görüntüler yakalayabiliyor. Oppo A38, nesneyi vurgulamak için arka planda etkileyici bokeh ışık noktaları sağlayarak Portre Modunu daha da ileri götürüyor ve düşük ışık koşullarında bile net, doğal ve parlak görüntüler çekme imkanı sağlıyor.

A38, 5000 mAh bataryası ve 33W SuperVOOC ile hızlı şarj özelliği sunarak günlük ihtiyaçları karşılarken, IP54 toz geçirmez ve IPX4 su geçirmez derecesiyle dayanıklılığı da ön planda tutuyor. 36 aylık bir dizi zorlu testten geçirilen Oppo A38, 3 yıllık günlük kullanımdan sonra ortalama yüzde 10’dan daha az eskime oranı ile uzun süre sorunsuz deneyim sağlıyor. 

oppo a38

Telefona şık ve modaya uygun bir görünüm kazandıran düz kenarlı bir orta çerçeveye ve ultra ince retro tasarıma sahip olan Oppo A38’in, Parlak Sarı ve Parlak Siyah olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Özel Oppo Glow tasarım tekniği kullanılarak tasarlanan A38, parmak izi tutmayan parıltılı detaylarla çift mat bir yüzey sağlıyor. 190 gr ağırlığında ve 8.16 mm kalınlığında olan Oppo A38 günlük hayatta kullanım kolaylığı vadediyor.

Oppo A38 Türkiye fiyatı ne kadar?

Oppo A38, Parlak Sarı ve Parlak Siyah renk seçenekleriyle tüm operatörlerde, perakende mağazalarında ve online alışveriş sitelerinde 8499 TL tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunuldu. En başta belirttiğimiz gibi, Hepsiburada’da lansmana özel 500 TL’lik indirimle daha ucuza satın alabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER