Teknoloji

Oppo A3 için tanıtım öncesinde resmi paylaşımlar başladı

oppo a3

Oppo A3 Pro geçtiğimiz nisan ayında Çin’de tanıtılmıştı. Kısa süre önce aynı isme sahip farklı bir telefon da Hindistan’da gözler önüne çıkmıştı. Oppo şimdi de A3’ü Çin’de kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Şirket bu model için sosyal medya paylaşımlarına başlamış durumda.

Oppo’dan yapılan paylaşımlarda telefonun Çin’de piyasaya çıkan A3 Pro’ya bir hayli benzediği görülüyor. Ancak A3 Pro’daki kavisli ekranın yerini A3’te düz bir ekranın alacağı anlaşılıyor.

Telefonun renk seçenekleri yeşil, siyah ve mor olarak sıralanıyor. Oppo A3’ün resmi tanıtımı 2 Temmuz’da gerçekleştirilecek. 7.15 mm kalınlığındaki telefonun “ultra dayanıklı” olduğuna dikkat çekiliyor.

Oppo A3 hangi özelliklerle gelecek?

Oppo’dan A3’ün teknik özellikleri konusunda bilgi verilmese de, akıllı telefon China Telecom’un ürün kütüphanesinde yerini almış durumda. A3’te 6.7 inç büyüklüğünde 2412 x 1080 piksel çözünürlüklü ekran bulunuyor. 50 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel sensör eşlik ederken, 8 megapiksel ön kamera da telefonda kullanıcıları bekliyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3 işlemci bulunuyor.

Oppo A3 için 8 ve 12 GB RAM seçenekleri sunulacak. Depolama alanı seçenekleri ise 256 ve 512 GB olacak. Telefonun Çin’de 2099 yuandan (9522 TL) başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER