Teknoloji

OnePlus Watch 2R akıllı saat ve Nord Buds 3 Pro kablosuz kulaklığı tanıttı

oneplus watch 2r

OnePlus Nord 4 ve Pad 2 ile birlikte Watch 2R akıllı saatini ve Nord Buds 3 Pro adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını da gözler önüne çıkardı. Şirket böylelikle ekosisteminin her köşesine dokunmuş oluyor.

OnePlus Watch 2R’nin geçtiğimiz mart ayında tanıtılan Watch 2’nin biraz modifiye edilmiş bir versiyonu olarak tanımlanabilir. Bu model Çin’de OnePlus Watch 2 (eSIM) adıyla satılıyor. Ancak uluslararası versiyonda eSIM desteği sunulmuyor.

Watch 2R’de saatin çerçevesinde küçük değişiklikler yapılırken, kenarda iki yuvarlak buton bulunuyor. Kayışın yenilendiği de verilen bilgiler arasında yer alıyor. Watch 2’ye kıyasla yüzde 25 daha hafif olan akıllı saat, alüminyum kasası sayesinde tartıda 37 gram çekiyor.

Watch 2R’de 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor. Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 işlemciye ise 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı eşlik ediyor. Akıllı saatte Wear OS 4 işletim sistemini daha hafif görevler ve daha uzun pil ömrü için RTOS platformu tamamlıyor.

Çift bant GPS, 100 aktivite için takip desteği, kalp atış hızı, kandaki oksijen seviyesi, uyku ve stres takibi gibi özelliklere barındıran Watch 2R’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100 saate kadar kullanım vadeden 500 mAh pil veriyor.

OnePlus Nord Buds 3 Pro, 12.4 mm titanlaştırılmış dinamik sürücülerle geliyor. Bluetooth 5.4 desteği, SBC ve AAC codec desteği, manuel ekolayzer taşıyan kulaklıkta 49 dB’a kadar sesi azaltan aktif gürültü engelleme özelliği kullanıcıları bekliyor.

Kulaklığın şarj kutusu toza ve suya karşı IP55 dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu kutudaki 440 mAh pil, 44 saatlik kullanım süresi sağlıyor.

OnePlus Watch 2R ve Nord Buds 3 Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

OnePlus’ın akıllı saati için yeşil ve gri olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı saat Avrupa’da 280 avro karşılığında kullanıcılarla buluşuyor. Nord Buds 3 Pro ise siyah ve yeşil renk seçenekleriyle 80 avro karşılığında raflardaki yerini aldı.

İLGİLİ HABERLER