Teknoloji

OnePlus’ın yeni akıllı saatinin özellikleri kapsamlı sızıntıyla ortaya çıktı

oneplus watch 2r

OnePlus Nord 4, 16 Temmuz’da İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte Pad 2 tablet, Watch 2R akıllı saat ve Nord Buds 3 Pro kulaklık da tanıtılacak. OnePlus Watch 2R akıllı saatin özellikleri de X’te yapılan bir paylaşım sayesinde görüldü.

Söz konusu paylaşıma göre, OnePlus Watch 2R’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon W5 işlemci olacak. Bu işlemci düşük güç tüketimli BES2700 çip tarafından desteklenecek.

Akıllı saatin 1.43 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranının maksimum parlaklık seviyesi 1000 nit olacak. 2 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 100 saate kadar pil ömrü, VOCC hızlı şarj desteği, çift frekans GPS, 100’den fazla spor modu ve Wear OS işletim sistemi de saatin özellikleri arasında sayılıyor.

Suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olan akıllı saat, 2.5 ATM basınca kadar suyun altında çalışabilecek. Orijinal Watch 2’de bu 5 ATM seviyesindeydi. Watch 2R’de alüminyum kasaya geçilmesi ve suya dayanıklılık konusunda bir seviye aşağıya düşülmesi, Watch 2R ve Watch 2 arasındaki farklar gibi görünüyor.

OnePlus Watch 2R iki renk seçeneğiyle gelecek

Watch 2R için gri ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneği sunulacak. Yeni akıllı saatin alüminyum kasası nedeniyle Watch 2’den daha uygun bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER