Teknoloji

OnePlus yeni tableti Pad Go’nun pil ve şarj özelliklerini açıkladı

oneplus pad go

OnePlus Pad Go tablet 6 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Ancak tabletin tasarımı ve bazı teknik özellikleri şimdiden OnePlus tarafından paylaşılmış durumda. Şirketin en son paylaşımı, Pad Go’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayacak pilin kapasitesini ve şarj hızını gösteriyor.

OnePlus’ın yeni tabletine ihtiyaç duyduğu enerjiyi 8000 mAh kapasiteli pili verecek. Bu pil 33W SuperVOCC hızlı şarj desteğiyle gelecek. OnePlus’ın şubat ayında tanıttığı OnePlus Pad tablet 9510 mAh kapasiteli pil ve 67W hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

OnePlus daha önce Pad Go’nun 11.35 inç büyüklüğünde 2.4K çözünürlüklü bir ekranla geleceğini açıklamıştı. Dört hoparlör ve Dolby Atmos ses desteğinin varlığı da şirket tarafından doğrulanmıştı. 8 GB RAM, 256 GB depolama alanı ve 5G desteği de OnePlus’ın yeni tabletinin özellikleri arasında yer alıyor.

oneplus pad go

OnePlus Pad Go’nun işlemcisi açıklanmadı

OnePlus Pad Go’nun hangi işlemciyle geleceği şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bu sorunun cevabını almak için fazla beklemek gerekmyecek. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Pad Go 6 Ekim’de resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER