Teknoloji

OnePlus Pad 2, Watch 2R ve Nord Buds Pro’nun resmi görselleri sızdırıldı

oneplus pad 2

OnePlus Pad 2 tablet, Watch 2R akıllı saat ve Nord Buds Pro kablosuz kulaklık 16 Temmuz’da İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Bu yeni ürünlere ait görseller internete sızdırıldı.

OnePlus Pad 2’nin geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılan OnePlus Pad Pro tabletin uluslararası versiyonu olması bekleniyor. Tabletin tasarımı orijinal OnePlus Pad ile hemen hemen aynı olsa da, kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunuyor.

Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ya da 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik edecek. 12.1 inç büyüklüğündeki LCD ekranın yenileme hızı 144 Hz, maksimum parlaklık seviyesi ise 900 nit olacak. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 67W şarj destekli 9510 mAh pil verecek.

OnePlus Watch 2R de Çin’de gözler önüne çıkmış bir ürün. Ancak Çin’de bu akıllı saat Watch 2’nin versiyonlarından biri olarak sunulmuştu. Marka, uluslararası alanda herhangi bir karışıklık istemiyor ve bu nedenle, “R” olmadan aynı adı taşıyan üründen biraz daha ucuz bir ürünü ifade eden “R” takısını kullanıyor.

Nord Buds Pro ise “orta sınıf ANC kulaklıkların zirvesi” olma hedefini taşıyor. Bunun oldukça iddialı olduğu söylenebilir. Kulaklık nane yeşili ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

OnePlus Pad 2, Watch 2R ve Nord Buds Pro, Nord 4 ile birlikte tanıtılacak

OnePlus’ın yeni tableti, akıllı saati ve kablosuz kulaklığı, 16 Temmuz’da gerçekleştirilecek etkinlikte şirketin yeni akıllı telefonu Nord 4‘e eşlik edecek.

P