Teknoloji

OnePlus Pad 2 tamamen yeni bir cihaz olmayabilir

oneplus pad pro oneplus pad 2

OnePlus 16 Temmuz’da İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleştireceği etkinlikte Nord 4, Nord Buds 3 Pro, Watch 2R ve Pad 2 modellerini tanıtacak. Pad 2 tablet hakkında pek fazla detay paylaşılmasa da, yeni bir sızıntı karşımıza tamamen yeni bir cihazın çıkmayacağını gösteriyor.

OnePlus Pad 2’nin 16 Temmuz’da küresel ölçekte kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtilirken, tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin olacağı söyleniyor. Bu tablete 8 veya 12 GB RAM’in eşlik edeceği, depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 256 GB olacağı ifade ediliyor.

OnePlus Pad 2’nin 12.1 inç büyüklüğünde 144 Hz LCD ekranla geleceği belirtiliyor. Bu ekran, 3000 x 2120 piksel çözünürlük ve 900 nit maksimum parlaklık seviyesine sahip. Dolby Vision desteği de ekranın özellikleri arasında sayılıyor.

Altı hoparlör bulunan tablette 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera yer alıyor. 67W kablolu şarj destekli 9510 mAh kapasiteli pil de sızıntının gösterdiği özelliklerden biri.

OnePlus Pad 2 ile birlikte başka aksesuarlar da sunulacak

Söz konusu özelliklere bakıldığında OnePlus Pad 2’nin Çin’de satışta olan OnePlus Pad Pro’nun küresel versiyonu olduğu anlaşılıyor. OnePlus’ın bu tabletle birlikte Stylo 2 kalem, Akıllı Klavye ve Folio Case kılıf gibi aksesuarlar da sunacağı belirtiliyor.