Teknoloji

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu Open’ın tanıtım tarihi belli oldu

oneplus open

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonunun OnePlus Open adıyla resmiyet kazanacağı uzun süredir biliniyor. Akıllı telefonun duyurusunun yapılacağı tarih için beklenen açıklama da nihayet geldi. OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu 19 Ekim’de resmiyet kazanacak. Telefon için ön siparişler şimdiden açılmış durumda.

Şimdiden 99 avro veya 99 pound depozito ödeyenler, telefonu toplamda 250 avro veya 250 pound indirimli şekilde satın alabilecek. Buna ek olarak, ön sipariş verenlere Avrupa’da 180 avro, İngiltere’de ise 180 pound karşılığında satılan OnePlus Buds Pro 2 armağan edilecek. Benzer bir kampanyanın ABD ve Kanada’da geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonun fiyatı konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil. Ancak OnePlus’ın ön sipariş karşılığında sunduğu indirim sayesinde Open’ın fiyatının “çekici” bir noktaya geleceği rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus Open, Oppo Find N3 ile hemen hemen aynı cihaz

OnePlus Open’ın yine 19 Ekim’de tanıtılacak Oppo Find N3 ile hemen hemen aynı cihaz olduğunu belirtmekte fayda var. OnePlus’ın telefonunun uluslararası pazarda, Oppo Find N3’ün ise Çin’de satılması bekleniyor.