Teknoloji

OnePlus’ın katlanabilir telefonu Open’ın fiyatı ortaya çıktı

oneplus open

Katlanabilir ekranlı OnePlus Open yakında resmen gözler önüne çıkacak. OnePlus’tan bugün yapılan bir paylaşımla telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığı doğrulanırken, yeni bir sızıntı da telefonun resmi fotoğraflarını ve ABD fiyatını gözler önüne seriyor.

WinFuture’dan Roland Quandt’ın haberine göre, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Open, ABD’de 1699 dolar karşılığında satılacak. Daha önce çıkan haberlerde telefonun ABD fiyatının 1450 dolar olacağı belirtilmişti. 1699 dolar bunun üstünde olsa da, Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Google Pixel Fold’un 1800 dolarlık fiyatının altında kalıyor. OnePlus, ilk katlanabilir telefonunun fiyatıyla potansiyel kullanıcılar için cezbedici olmasını hedefliyor.

Sızıntı, Open’ın Almanya dışındaki Avrupa ülkelerinde de piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Ancak telefonun Avrupa fiyatı konusunda henüz bir sızıntı olmadığını belirtmek gerekiyor.

OnePlus Open hangi özelliklerle gelecek?

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonun kalbinde yukarıda da belirttiğimiz gibi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci olacak. 7.8 inç katlanabilir OLED ekrana ek olarak, 6.31 inç OLED panele sahip olan telefonda iki adet 48 megapiksel çözünürlüklü ve bir adet de 64 megapiksel kamera mevcut. 48 megapiksel kameralardan biri geniş, diğeri ise ultra geniş açılı. 64 megapiksel çözünürlüklü senör ise telefoto kamera işlevi görecek.

OnePlus Open, Çin’de Oppo Find N3 adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER