ManşetlerTeknoloji

OnePlus Open 2 çok büyük bir pille gelecek

oneplus open 2

OnePlus Open 2 adını taşıması beklenen yeni bir katlanabilir telefon üstünde çalışıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Open 2 selefine kıyasla daha büyük bir pille kullanıcıların karşısına çıkacak.

OnePlus Open 2’de pil kapasitesinin 6000 mAh seviyesini bulabileceği iddia ediliyor. 2025’in ilk çeyreğinde resmiyet kazanacağı söylenen telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin olacağı belirtiliyor.

Bu pil kapasitesinin yeni Glacier Battery teknolojisi sayesinde mümkün olabileceği söyleniyor. OnePlus bir süre önce Çin’de CATL ile bu teknoloji için iş birliğine gittiğini duyurmuştu.

Söz konusu silikon ve karbon çözümünün daha verimli, daha dayanıklı ve son derece enerji yoğunluklu olacağı belirtiliyor. Ace 3 Pro’nun 763 Wh/L kapasiteli hücrenin kullanılacağı ilk telefon olması beklenirken, mevcut Li-ion hücrelere kıyasla yüzde 23 oranında bir gelişim olacağı söyleniyor.

OnePlus Open 2 pil kapasitesiyle rakiplerine karşı avantajlı duruma geçebilir

OnePlus Open’da 4805 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Pil teknolojisindeki gelişime paralel olarak Open 2’nin Vivo X Fold 3 Pro ve Honor Magic V3 gibi telefonlarla olan rekabetlerinde avantaj sağlayacağı söylenebilir. Söz konusu telefonlarda sırasıyla 5700 mAh ve 5150 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER