Teknoloji

OnePlus’ın yeni katlanabilir telefonunun çıkışı 2025’e sarkabilir

oneplus open 2

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open geçtiğimiz ekim ayında tanıtılmıştı. Bu telefonun takipçisi için biraz daha uzun süre beklemek gerekecek. Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, OnePlus Open 2 önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde resmiyet kazanacak.

Çıkış için 2025’in ilk çeyreğinin işaret edilmesi, telefonun işlemcisi konusunda başka bir ihtimali gündeme getiriyor. Open 2’nin 2025’e sarkması durumunda telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yerine Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin bulunması ihtimali de artıyor.

Aynı paylaşımda Open 2’nin yenilenmiş bir menteşe mekanizmasına sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Daha ince kasa ve daha az ekran kırışıklığı da Open 2 hakkındaki iddialardan bazıları. Daha yüksek çözünürlüklü kapak ekranı ve periskop kamera da Open 2 ile yapılacak iyileştirmeler içinde sayılıyor.

OnePlus Open 2 de Oppo’nun katlanabilir telefonuna benzeyebilir

OnePlus Open, Oppo Find N3’ün biraz değiştirilmiş bir versiyonuydu. Bu nedenle OnePlus Open 2’nin de Oppo Find N4 veya N5’in farklı bir versiyonu olması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER