Teknoloji

OnePlus Nord 4’ün tanıtım tarihi belli oldu

oneplus nord 4

OnePlus Nord 4 hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu söylentilerin en yenisinde telefonun temmuz ayının ikinci yarısında tanıtılacağı belirtilmişti. OnePlus’tan gelen resmi davetiye de bu iddiayı doğruladı.

OnePlus, 16 Temmuz’da İtalya’nın Milano şehrinde bir etkinlik gerçekleştireceğini açıkladı. Etkinlik Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak. Nord 4 adının geçmediği davetiyede şu ifadeler yer alıyor: “Bazıları 5G çağında metalin sağlamlığına, gelişmişliğine ve dayanıklı kalitesine sahip bir akıllı telefon yapmanın imkansız olduğunu söylüyor. Biz diyoruz ki… Asla Yetinmeyin.”

Davetiyede Nord 4 adı geçmese de, davetiyedeki bir görselde Nord ismini görmek mümkün oluyor. Bu noktada Nord 4’ün Ace 3V modelinin uluslararası versiyonu olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu da akıllı telefonun özelliklerini şimdiden görmeyi sağlıyor. Nord 4’te 2772 x 1240 piksel çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekran bulunuyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci mevcut. Bu işlemciye 12 veya 16 GB RAM eşlik ediyor. Optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 16 megapiksel ön kamera, 100W şarj destekli 5500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

OnePlus Nord 4 ile başka ürünler de tanıtılacak

Nord 4 ile birlikte OnePlus’ın yeni akıllı saati Watch 2R de kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu akıllı saat bir süre önce Çin’de Watch 2 adıyla tanıtılmıştı. Uluslararası pazarda başka bir Watch 2 modelinin mevcut olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kısa süre önce sızıntılarda görülen OnePlus Buds Pro 3 kulaklığın da aynı etkinlikte resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER