Teknoloji

OnePlus Nord 4’ün tasarımı yeni sızıntılarla gözler önüne serildi

oneplus nord 4

OnePlus Nord 4, 16 Temmuz’da İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Sızıntılarda akıllı telefonun daha önce Çin’de tanıtılan Ace 3V modelinin yeniden adlandırılmış versiyonu olacağı iddia edilmişti. Ancak yeni sızıntılar, en azından tasarım anlamında böyle bir durumun söz konusu olmadığını gösteriyor.

OnePlus’ın metal etkinlik davetiyesi telefonun metal bir kasaya sahip olacağının sinyalini vermişti. Yeni sızıntılar da bunu doğruluyor. Arka panelin büyük kısmının metal, üst kısmının ise cam olması göze çarpıyor. Bunlardan birinde telefonun üç renk seçeneğini görmek mümkün oluyor.

İki farklı görselde de Nord 4’ün arka paneline daha yakından bakılabiliyor. Bu görsellerde arka panelin alt kısmının üstünde siyah bir kamuflajın olması dikkat çekiyor.

oneplus nord 4

Nord 4’ün arka panelinin günümüzdeki pek çok telefondan farklı olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu tasarım sayesinde Nord 4’ü kolayca fark etmek mümkün olacaktır. Tasarımın OnePlus’ın daha önceki telefonlarına da pek fazla benzemediğini gösteriyor.

oneplus nord 4

OnePlus Nord 4, Snapdragon 7+ Gen 3 işlemciyle gelecek

Söylentilere göre, Nord 4’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci olacak. Bu da telefonun orta üst segmentin güçlü temsilcilerinden biri olabileceğini gösteriyor. İşlemci tercihi, Nord 4’ün fiyat olarak amiral gemisi telefonlara kıyasla daha uygun bir noktada olacağını da gözler önüne seriyor.