Teknoloji

Sızan OnePlus Nord 4 görselleri şık metal tasarıma ışık tutuyor

oneplus nord 4

OnePlus Nord 4, 16 Temmuz’da İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Başka ürünlerin de eşlik edeceği telefonun resmi olduğu söylenen görselleri Android Headlines sitesi tarafından paylaşıldı. Bu görseller, telefonun metal ve şık kasasına biraz daha yakından bakmayı sağlıyor.

Bu sızıntıda OnePlus Nord 4’ün teknik özelliklerine de ışık tutuluyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemcinin bulunacağı biliniyor. 6.74 inç büyüklüğündeki telefonda 120 Hz OLED ekranın olacağı belirtiliyor. Metal kasayla daha üst segment bir görünümü bulunan telefonda, OnePlus ile özdeşleşen bildirim kızağı da mevcut.

50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Nord 4’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil verecek. Görsellere bakıldığında telefonda 3.5 mm kulaklık jakının bulunuyor olması da dikkat çekiyor.

  • oneplus nord 4
  • oneplus nord 4
  • oneplus nord 4

OnePlus Nord 4 sızıntıda siyah ve yeşil renk seçenekleriyle görülüyor

Sızan görsellerde Nord 4’ü yeşil ve siyah renk seçenekleriyle görmek de mümkün oluyor. Ancak OnePlus’ın sunduğu renk seçeneklerinden birisi de beyaz/gümüş olacak. 16 Ağustos öncesinde OnePlus’ın yeni telefonuyla ilgili başka sızıntıların da gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER