Teknoloji

OnePlus Buds Pro 3 kablosuz kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu

oneplus buds pro 3 oppo enco x3

OnePlus Buds Pro 3 kablosuz kulaklık bir süredir devam eden bekleyişin ardından resmen gözler önüne çıkacak. Kablosuz kulaklığın 20 Ağustos’ta tanıtılacağı açıklandı. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak.

OnePlus’ın Buds Pro 3 için açtığı ürün sayfasında kulaklığa sahip olmak isteyenlere şimdiden sunulan özel teklifleri görmek mümkün oluyor. Örneğin, OnePlus’ın bültenine abone olanlar 10 ücretsiz kulaklıktan birini kazanma şansı elde ediyor. Kazanamayanlara da en azından 10 pound indirim yapılıyor. Ayrıca mevcut bir OnePlus telefonu da hesaba bağlanabiliyor ve ekstra 10 pound indirim alınabiliyor. OnePlus Store uygulaması da ekstra 10 pound indirim getiriyor.

Buds Pro 3’ün selefine kıyasla daha yüksek bir fiyatla satılacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Buds Pro 2, Avrupa’da 180 avro karşılığında satışa sunulmuştu. Buds Pro 3 ise Avrupa’da 200 avro fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. 50 dB aktif gürültü engelleme ve IP55 dayanıklılık sertifikası da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

oneplus buds pro 3

OnePlus Buds Pro 3 tasarımında pek fazla değişikliğe gitmiyor

Sızan görseller Buds Pro 3’te saplı tasarımdan vazgeçilmeyeceğini gösteriyor. Ancak bu modelde kulaklığın kutuya yatay değil dikey şekilde yerleştirileceği görülüyor. Siyah ve fildişi renk seçenekleriyle gelmesi beklenen kulaklığın taşıma kutusunun da deri benzeri bir dokuya sahip olacağı belirtiliyor.