Teknoloji

OnePlus Ace 5 serisinin tanıtımı için kasım ayı işaret ediliyor

oneplus ace 3 pro 5

Redmi’nin K80 serisi akıllı telefonlarını kasım ayında Çin’de tanıtması bekleniyor. Seride, Snapdragon 8 Gen 3 çipine sahip Redmi K80 ve Snapdragon 8 Gen 4 ile donatılmış Redmi K80 Pro olmak üzere en az iki modelin bulunması bekleniyor. Duyumcu Smart Pikachu’ya göre, K80 serisi aynı dönemde tanıtılacak olan OnePlus Ace 5 serisiyle rekabet edecek.

OnePlus 13’ün Çin’de piyasaya sürülecek ilk Snapdragon 8 Gen 4 destekli telefonlardan biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle, akıllı telefonun ekim ayında tanıtılması ve satışa sunulması ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Daha önce çıkan haberlerde, Ace 5 serisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. Ancak Smart Pikachu, Ace 5 serisinin Redmi K80 serisine rakip olmak için kasım ayında duyurulacağını öne sürüyor.

OnePlus Ace 5 serisi Redmi K80 serisiyle aynı işlemcileri taşıyacak

Bu sızıntıya göre, Ace 5 serisinde kullanılacak iki işlemci, Redmi K80 serisindekilerle aynı olacak. Bu da Ace 5’te Snapdragon 8 Gen 3, Ace 5 Pro’da ise Snapdragon 8 Gen 4’ün olacağı anlamına geliyor. Standart modelin seramik kasayla geleceği, Pro versiyonda ise 2K çözünürlüklü bir ekranın bulunacağı iddia ediliyor.