Teknoloji

OnePlus Ace 5’te tercihini seramik kasadan yana kullanacak

oneplus ace 5

OnePlus Ace 5 serisinin bu yıl bitmeden tanıtılması bekleniyor. Seride Ace 5 ve Ace 5 Pro olmak üzere iki modelin kullanıcıların karşısına çıkması öngörülüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Ace 5’in işlemcisi, pili ve şarj hızı konusunda bilgi vermişti. Wisdom Pikachu rumuzlu başka bir duyumcu ise telefonun kasasıyla ilgili önemli bir detay paylaştı.

Hatırlatmak gerekirse, OnePlus Ace 3 bu yılın başında Çin’de siyah, mavi ve roze altın renk seçenekleriyle duyurulmuştu. Her üç seçenekte de cam arka panel tercih edilmişti. Wisdom Pikachu’nun paylaşımına göre, Ace 5’te OnePlus seramik bir arka panele yer verecek. Telefon ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W şarj destekli 6000 mAh kapasiteli pilden alacak. Ace 5 de selefi gibi kablosuz şarj desteği olmadan gelecek.

Ace 5’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayla gelecek olan telefon kutusundan Android 15 tabanlı OxygenOS 15 ile çıkacak.

OnePlus Ace 5 Çin dışında farklı bir isimle satılacak

Ace 5, 6.78 inç büyüklüğünde kavisli bir OLED ekranla gelecek. 8T LTPO panel 1.5K çözünürlük sunacak ve yenileme hızı da 120 Hz olacak. Bildirim kızağı da OnePlus’ın yeni telefonunun parçaları arasında sayılıyor. Akıllı telefonun, tıpkı selefleri gibi, Çin dışında farklı bir isimle satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Önümüzdeki dönemde Ace 5 ve Ace 5 Pro hakkında daha fazla haber duymak sürpriz olmayacaktır.