Teknoloji

OnePlus Ace 5 Pro, Snapdragon 8 Gen 4 ve seramik kasayla gelecek

oneplus ace 3 pro 5

OnePlus’ın kasım ayında OnePlus 13 modelini tanıtması bekleniyor. Şirketin Ace 5 serisini de yılın dördüncü çeyreğinde, muhtemelen aralık ayında tanıtabileceği belirtiliyor. Amiral gemisi sınıfındaki OnePlus 13’ün Snapdragon 8 Gen 4 ile gelmesine kesin gözüyle bakılırken, iddiaya göre Ace 5 Pro modeli de aynı çipi taşıyacak.

Ace 5 Pro’nun OnePlus 13’e kıyasla daha performans odaklı bir cihaz olması ve fotoğraf yeteneklerine daha az yoğunlaşılması bekleniyor. Digital Chat Station Weibo’da yaptığı paylaşımda doğrudan ürün adı zikretmese de, bahsettiği telefonun Ace 5 Pro olabileceği belirtiliyor.

Sızıntıya göre, Ace 5 Pro’da 1.5K çözünürlüklü BOE X2 panel mevcut olacak. Akıllı telefonun metal çerçeveye sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Ace 5 Pro’nun arka paneli için cam ve seramik seçeneklerinin sunulabileceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor. OnePlus’ın Ace 5’i de seramik kasayla çıkaracağı iddiası daha önce gündeme gelmişti.

OnePlus Ace 5, Pro versiyondan farklı işlemciyle gelecek

Aynı tarihte tanıtılması beklenen OnePlus Ace 5’te ise kullanıcıları 6.78 inç 8T LPTO panel karşılayacak. Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecek olan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 100W şarj desteğine sahip 6200 mAh kapasiteli pil verecek. Ana kamera görevini ise 50 megapiksel sensörün üstlenmesi bekleniyor.