Teknoloji

OnePlus Ace 3 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

oneplus ace 3 pro

OnePlus, 27 Haziran’da Çin’de düzenleyeceği etkinlikte dört yeni cihazı kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Bu etkinliğin yıldızı ise OnePlus Ace 3 Pro olacak. Akıllı telefonu beyaz rengiyle gösteren görseller de tasarıma ışık tutuyor. Görsellerde büyük kamera modülü ve yanındaki Ace yazısı hemen göze çarpıyor.

Ace 3 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunması bekleniyor. 6.75 inç LPTO AMOLED ekran, 50 megapiksel ana kamera, 100W kablolu şarj destekli 61000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Ace 3 Pro ile tanıtılacak diğer ürünler neler?

Bu etkinlikte Ace 3 Pro’ya eşlik edecek cihazlardan biri Watch 2 olacak. OnePlus Watch 2’de takimetre işaretleri bulunan bir saat kadranı ve yeni bir saat kayışı kullanıcıları karşılayacak. Saatin renk seçeneklerinden biri yeşil olacak. Etkinlikte tanıtılacak bir diğer yeni ürün olan OnePlus Buds 3’ün renk seçenekleri arasında da yeşil bulunuyor.

OnePlus’ın tanıtacağı bir diğer ürün ise şirketin ilk amiral gemisi tableti OnePlus Pad Pro olacak. 12.1 inç LCD ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 67W kablolu şarj destekli 9510 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER