Teknoloji

OnePlus Ace 3 Pro daha ince kasa ve çok daha yüksek kapasiteli pille gelecek

oneplus ace 3 pro

OnePlus Ace 3 Pro adını taşıyan yeni bir akıllı telefon üstünde çalışıyor. Yeni telefon hakkındaki sızıntılar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunlar pil kapasitesi ve bellek seçenekleri gibi özellikleri gün yüzüne çıkarıyor.

Digital Chat Station’a göre, OnePlus bir taraftan kasayı inceltirken bir taraftan da pili büyütmeyi başardı. Bu çözüm ilk olarak Ace 3 Pro’da kullanılacak. Daha sonrasında OnePlus 13 ve diğer amiral gemisi telefonlarda da bu teknolojiyi görmek mümkün olacak.

Ace 3 Pro’nun en az üç renk seçeneğinin olması bekleniyor. Bunlar siyah, deri yeşil ve seramik beyaz olacak. OnePlus’ın beyaz versiyonu “Collector’s Edition” adıyla satacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Digital Chat Station’ın verdiği bilgiye göre, uluslararası pazarda OnePlus 11R adıyla satılan Ace 2’de 5000 mAh kapasiteli 6 mm kalınlığında bir pil bulunurken; Ace 3 Pro’da kullanılacak olan pil 5.51 mm kalınlığında olmasına rağmen 6100 mAh kapasite sunacak. Bu pilin hem düz hem de kavisli kasaya sahip telefonlarda kullanılabileceği belirtiliyor.

OnePlus Ace 3 Pro, üç farklı seçenekle gelebilir

Ace 3 Pro’nun 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ya da 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanı seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Digital Chat Station’a göre, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip uygun fiyatlı bir versiyonun sunulması da değerlendiriliyor. Bu versiyonun Çin’de 2999 yuan (13440 TL) karşılığında satılabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER