Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’nun işlemcisi test sonucuyla doğrulandı

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelmesi beklenen telefon hakkında OnePlus henüz resmi bir işaret vermese de, sızıntılar sayesinde telefona dair fikir edinmek mümkün oluyor. Bu sızıntıların en yenisi ise Geekbench’te gerçekleştirilen bir benchmark testinin sonucu.

Ace 2 Pro, Geekbench’in veri tabanında PJA110 model numarasıyla boy gösteriyor. İşlemci adı direkt olarak geçmese de, sekiz çekirdekli işlemci için “kalama” adının kullanılması nedeniyle Snapdragon 8 Gen 2 iddiasının doğru olduğu anlaşılıyor.

Benchmark testinde telefonun diğer özellikleri konusunda başka bilgi verilmiyor. Ancak eğer bu iddia doğruysa ve PJA110 Ace 2 Pro ise Snapdragon 8 Gen 2’ye eşlik eden RAM seçeneklerinin 24 GB’a kadar uzanması bekleniyor. Depolama alanı içinse maksimum seçeneğin 1 TB olması öngörülüyor.

OnePlus Ace 2 Pro 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Akıllı telefonun 6.74 inç büyüklüğünde kavisli bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekranın çözünürlüğünün 1.5K olacağı belirtiliyor. Ace 2 Pro’nun ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacağı, şarj hızının ise 150W olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

OnePlus Ace 2 Pro’da 16 megapiksel ön kamera kullanıcıları karşılayacak. Telefonun arkasında ise 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kameranın eşlik etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER