Teknoloji

OnePlus 7T’nin bellek kapasitesi ve işletim sistemi ortaya çıktı

oneplus 7t

OnePlus, bir süredir OnePlus 7T için heyecanı artırmakla meşgul. Akıllı telefonun tanıtım tarihini açıklayan şirket, kısa bir süre sonra da akıllı telefonun arka panelini gösteren resmi fotoğrafları paylaşmıştı.

OnePlus 7T’yle ilgili bilgiler resmi kanallardan paylaşılsa da, bu durum sızıntıların etrafta dolaşmasını engellemiyor. Geekbench‘in veri tabanında görülen OnePlus HD1903 model numaralı cihazın da OnePlus 7T olduğu düşünülüyor.

Benchmark testinin sonucunda en açık görülen bilgi, telefonun 8 GB RAM barındırması. Ancak test sonuçlarının Snapdragon 855 işlemcili OnePlus 7’ninkilere kıyasla biraz daha yüksek olması, OnePlus’ın yeni telefonunda Snapdragon 855+ işlemci bulunması ihtimalini artırıyor. Benchmark testinde dikkat çeken bir diğer nokta ise telefonun Android 10 işletim sistemiyle gelecek olması.

oneplus 7t

OnePlus 7T 26 Eylül’de tanıtılacak

OnePlus 7T’nin Pro versiyonuyla ilgili olarak bilinenler ise biraz daha sınırlı. İnternete sızan görsellerde bu modelde kamera sisteminin yanında bir de Uçuş Süresi sensörünün bulunduğu görülüyor. İki cihaz arasındaki tek görünür farkın kamerada olması beklense de, donanımsal açıdan da Pro versiyonda ekstra özelliklerin olma ihtimali yüksek görünüyor.

7T, 26 Eylül’de Hindistan’da düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte OnePlus TV‘nin de tanıtılması sürpriz olmayacaktır. 7T’nin küresel tanıtım etkinliği ise 10 Ekim’de Londra’da gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER