Teknoloji

OnePlus 13 üç 50 megapiksel kamerayla gelecek

oneplus 12 13

OnePlus 13 hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu söylentilerden birisinde telefonun seleflerine kıyasla daha farklı bir kamera tasarımına sahip olacağı belirtilmişti. 6000 mAh kapasiteli pil ve ultrasonik ekran altı parmak izi tarayıcısı da telefonun muhtemel özellikleri arasında sayılmıştı. En yeni sızıntı, kameraların özelliklerine odaklanıyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefon üç adet 50 megapiksel kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Periskop kameranın da 50 megapiksel çözünürlüklü olacağı ve 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacağı belirtilirken, telefoto kamera tarafında ise Hasselblad ile iş birliğinin devam edeceği söyleniyor.

OnePlus 12’de 50 megapiksel ana kamera, 64 megapiksel 3x telefoto kamera ve 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Yeni sensörler sayesinde OnePlus 13’ün kamera yeteneği ve kalitesi konusunda seleflerini geride bırakacağı anlaşılıyor.

OnePlus 13 Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle gelecek

OnePlus 13’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemcinin duyurusu ekim ayında yapılacak. Dolayısıyla OnePlus 13’ün de kasım ayında resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

E

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER