Teknoloji

OnePlus 13’ün ekran detayları sızdırıldı

oneplus 12 13

OnePlus 13, birçok önceki söylentiye göre üst düzey bir amiral gemisi cihaz olarak piyasaya sürülecek. Özellikle ekran kalitesi en yüksek standartlarda olacak ve bugün Çin’de cihazın ekranıyla ilgili bazı yeni detaylar sızdırıldı.

Sızıntılara göre, akıllı telefon BOE X2 panel kullanacak. Bu ekran, “2K” çözünürlüğe sahip olacak, 120 Hz yenileme hızını destekleyecek ve LTPO teknolojisine sahip olacak. Ayrıca, ekrana entegre edilmiş ultrasonik parmak izi sensörü ile daha hızlı ve daha doğru ekran kilidi açma imkanı sunacak.

Ekran, Çinli akıllı telefon üreticileri arasında yaygınlaşan yeni bir trend olarak tüm kenarlarından hafifçe kavisli olacak. Söylentiyi ortaya atan kaynak, OnePlus 13’ün ekran parlaklığının selefi OnePlus 12’ye göre önemli ölçüde iyileştirileceğini ve daha gelişmiş göz koruma özellikleri sunacağını belirtiyor.

OnePlus 13, Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek

OnePlus 13, Qualcomm’un bu ay tanıtılması beklenen Snapdragon 8 Gen 4 çipseti ile güçlendirilecek. Cihazın resmi tanıtımının da bu ay gerçekleşmesi bekleniyor. Cihaz, büyük miktarda RAM ile donatılacak ve 6000 mAh kapasiteli pili manyetik kablosuz şarjı destekleyecek. Bu batarya, kablo ile 100W, kablosuz olarak ise 50W hızında şarj edilebilecek.