Teknoloji

OnePlus 12 görselleri kamera modülünde yenilik iddiasını doğruluyor

oneplus 12

OnePlus 12, yılın sonlarında veya 2024’ün ilk günlerinde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Telefonun tasarımı için şimdiye kadarki en net sızıntı sonunda geldi. OnLeaks ve SmartPrix tarafından paylaşılan görseller, OnePlus’ın ilk kez bir telefonunda periskop zum kameraya yer vereceği iddiasını doğruluyor.

Akıllı telefonun kamera modülü selefi OnePlus 11’inkine bir hayli benziyor. Ancak periskop zum kamera için bazı değişikliklerin yapıldığı anlaşılıyor. Ana ve ultra geniş açılı kameralar, kamera modülünün üst sırasında yer alırken; periskop zum kamera alt sırada tek başına duruyor. Hasselblad logosu da bu iki sıranın arasına yerleştirilmiş.

Hafif kavisli ekranın ortasındaki yuvarlak delik telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor. Bunun, inanılması güç olsa da, OnePlus için belirgin bir değişiklik olduğunu belirtmek gerekiyor. OnePlus 11’de bile ön kamera ekranın sol tarafında yer alıyor. 6.7 inç 120 Hz OLED ekranın QHD+ çözünürlük sunması da beklentiler arasında yer alıyor.

oneplus 12

OnePlus 12 çok büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemci de ekim ayında resmiyet kazanacak. 100W veya 150W kablolu hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pilin telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi vereceği de iddia edilenlerden biri.

oneplus 12

OnePlus 12’de 50 megapiksel çözünürlüklü ana ve ultra geniş açılı kamera bulunması bekleniyor. 64 megapiksel periskop zum kamera ve 32 megapiksel ön kamera da sistemin diğer üyeleri olarak sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER