Teknoloji

OnePlus 12, 2024’ün ilk ayı bitmeden dünyaya açılacak

oneplus 12

OnePlus, onuncu kuruluş yıldönümünü 4 Aralık’ta Çin’de düzenleyeceği büyük bir etkinlikle kutlayacak. Bu etkinlikte OnePlus 12 de gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefon ilk etapta sadece Çin’de satışa sunulacak. OnePlus’ın yeni amiral gemisinin dünyaya açılması içinse 2024’ün ilk ayını beklemek gerekecek gibi görünüyor. Konuyla ilgili paylaşım, OnePlus sızıntılarındaki isabet oranıyla tanınan duyumcu Max Jambor’dan geldi.

Jambor’un paylaşımında “OnePlus 12 serisi” ibaresinin geçmesi, kullanıcıların karşısına birden fazla telefonun çıkacağının ipucunu veriyor. Bunun daha güçlü 12 Pro modeli mi yoksa daha mütevazı özelliklere sahip 12R mi olacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Bir Lite versiyon da ihtimaller arasında yer alıyor. Dedikodu dünyasında ihtimaller denizinin de sınırsız olduğunu söylemek gerekiyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisinin 6.82 inç büyüklüğünde LPTO panelin bulunması bekleniyor. Maksimum parlaklık seviyesi 2600 nit olan bu panelin BOE tarafından üretildiği belirtiliyor. Ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü Sony Lytia 808’in üstlendiği telefonda 64 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV64B sensör telefoto kamera olarak karşımıza çıkacak. Sistemi 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera tamamlayacak.

OnePlus 12 çok büyük ihtimalle Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecek

OnePlus 12 çok büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecek. 100W hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. OnePlus’ın 100W şarj desteğini Çin dışında sunup sunmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER