Eğlence

Nvidia’dan Türkiye dışındaki GeForce kullanıcılarına ücretsiz 3 aylık PC Game Pass

nvidia pc game pass

Nvidia, oyun severler için güzel, biz Türkiye’deki tüketiciler için pek de memnun edici olmayan bir haber vererek 4 Haziran tarihinden itibaren GeForce ekran kartı sahiplerine 3 aylık ücretsiz PC Game Pass sunacağını duyurdu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen GeForce GTX 10 serisi ve üstü Nvidia ekran kartı kullanıcılarının bir Nvidia hesabı açması, GeForce Experience veya Nvidia uygulamasını indirip yüklemesi ya da GeForce NOW Rewards’a giriş yaparak gerekli adımları takip etmesi gerekiyor

Kampanyaya dahil olmak için daha önce bir Game Pass aboneliği almamış olmak şartı aranıyor. Nvidia’nın bu özel teklifinden faydalanmak isteyenler, 4 Haziran’dan itibaren belirtilen adımları izleyerek 3 aylık PC Game Pass’e ücretsiz olarak sahip olabilecek.

Nvidia GeForce PC Game Pass kampanyası sadece belirli ülkelerde geçerli

Ancak, Nvidia’nın bu kampanyası tüm dünyada geçerli olmayacak. Türkiye’nin aralarında bulunmadığı 60’tan fazla ülke, bu fırsattan yararlanabilecek. Kampanyanın geçerli olduğu ülkeler arasında Arjantin, Avustralya, Belçika, Brezilya, Kanada, Şili, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, Malezya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Singapur, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkeler yer alıyor.

Nvidia’nın sunduğu bu fırsat, PC oyuncuları için kaçırılmayacak bir kampanya niteliği taşıyor. Ücretsiz PC Game Pass ile birlikte, kullanıcılar zengin bir oyun kütüphanesine erişim sağlayarak, popüler ve yeni çıkan pek çok oyunu oynama şansı yakalayacak. Nvidia, bu kampanyayla birlikte GeForce ekran kartı sahiplerinin oyun deneyimini daha da zenginleştirmeyi ve PC oyuncularına destek olmayı amaçlıyor.

İLGİLİ HABERLER