Teknoloji

Nubia Z60S Pro’nun tasarımını tanıtımdan önce sergiledi

nubia z60s pro

Nubia Z60S Pro ve Z60 Ultra Snapdragon 8 Gen 3 Leading Edition, 23 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Şirket, Ultra modelin tasarımını daha önce gözler önüne sermiş ve doğal olarak işlemcisini de duyurmuştu. Nubia şimdi de Pro versiyonun tasarımını paylaştı.

Nubia Z60 Ultra Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version, geçtiğimiz aralık ayında tanıtılan Z60 Ultra ile aynı tasarıma sahip olacak. Z60S Pro’nun tasarımının da geçtiğimiz yılın temmuz ayında tanıtılan selefi Z50S Pro’ya bir hayli benzer olacağı görülüyor.

Z60S Pro’nun arkasında üç kamera sensörünün yerleştirildiği büyük bir modül bulunuyor. LED flaş, kamera modülünün dışında sol üst kenarda yer alıyor. Sağ kenarda ise bildirim kızağı, ses kontrol tuşları ve kırmızı renkli güç butonu bulunuyor. Renk seçeneklerinin ise siyah, gümüş ve turkuaz olacağı tahmin ediliyor.

Nubia Z60S Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ile geliyor

Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefonun düz OLED paneli 1.5K çözünürlük sunacak. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunacak, ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 80W hızlı şarj destekli 5100 mAh kapasiteli pil verecek. Metal çerçeve ve cam arka panel de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Z60S Pro’da 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve ultra geniş açılı kamerayı 8 megapiksel çözünürlüklü telefoto kamera tamamlayacak.

İLGİLİ HABERLER