Teknoloji

Nothing yakında yeni bir ürün duyurusu yapacak

nothing phone (2a)

Nothing, X hesabından yaptığı bir paylaşımla yakında tanıtacağı yeni ürünün sinyalini verdi. Bu ürünün ne olacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Şirketin yaptığı ikinci paylaşımda ise metal bir vida ve telefon emojileri görülüyor. Bu da tanıtılacak ürünü anlama konusunda pek yardımcı olmuyor.

Şirket, Phone (1) ve Phone (2) modellerini 2022 ve 2023’ün temmuz aylarının ortalarında tanıtmıştı. Dolayısıyla Phone (3) için biraz erken olduğu söylenebilir. Ancak şirketlerin ürün tanıtımlarını öne çekmelerinin de sıra dışı bir durum olmadığını hatırlatmak gerekiyor.

Tablet tarafında ise Nothing’den bir niyet beyanı gelmiş değil. Carl Pei’nin eski şirketi OnePlus da geçtiğimiz yıl tablet pazarına girmişti. Ancak bunun Pei’nin ayrılığından uzun süre sonra olduğunu hatırlatmakta fayda var. Pei ve arkadaşlarının Nothing’i yeni bir ürün kategorisine daha taşıması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Söz konusu ürün bir telefonsa, vidanın görünürlüğü dayanıklılık konusuna yapılan bir vurgu olabilir. Ancak Nothing’in telefonlarında şeffaf tasarım sayesinde vidalar zaten görünür durumda. Dolayısıyla bunun da net bir ipucu olmadığını belirtmek gerekiyor.

Nothing CMF markalı ilk telefonunu da duyurabilir

Bunun Nothing’in CMF markasıyla çıkaracağı ilk telefonla ilgili bir paylaşım olabileceği de iddialar arasında yer alıyor. Söz konusu telefonun Dimensity 7200 işlemci, 6 GB RAM, 128 veya 256 GB depolama alanıyla geleceği söyleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W şarj destekli 5000 mAh pil verecek. 6.7 inç 120 Hz OLED ekran ve çift 50 megapiksel arka kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER