Teknoloji

Nothing’in yeni telefonu Phone (2a) Plus’ın tanıtım tarihi belli oldu

nothing phone 2a inceleme phone (3)

Nothing kısa süre önce CMF markalı ilk akıllı telefonunu tanıtmıştı. Bu hafta itibarıyla da Phone (2a) Plus modeli hakkında ipuçları ve sızıntılar etrafta dolaşmaya başlamıştı. Nothing şimdi de Phone (2a) Plus modelinin tanıtım tarihini açıkladı.

Phone (2a) Plus, 31 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon Nothing tarafından “Artı. Daha fazla. Ekstra” ifadeleriyle tanımlanıyor. Bunlar genel anlamıyla muğlak ifadeler olsa da, Phone (2a) Plus’ın Phone (2a)’nın üstünde bir telefon olacağının sinyalini veriyor.

Nothing Phone (2a) Plus kablosuz şarj desteği sunabilir

Şirket, Phone (2a) Plus’ın tanıtımı öncesinde heyecanı artırmak için bazı görseller paylaşıyor. Bu görseller akıllara Nothing Phone (2)’deki kablosuz şarj bobinini getiriyor. Phone (2a)’da kablosuz şarj bobini olmasa da, Phone (2a) Plus’ın bu özelliği sunabileceği anlaşılıyor.

nothing phone (2a) plus

Phone (2a) geçtiğimiz mart ayında tanıtılmış ve daha sonrasında telefonun mavi renkli versiyonu kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Nothing’in yeni amiral gemisi telefonu Phone (3) içinse 2025’i beklemek gerekiyor.