Teknoloji

Nothing, Phone (2a)’nın Plus versiyonunu hazırlıyor

nothing phone (2a)

Nothing Phone (2a) geçtiğimiz mart ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefon, güçlü özellikleri görece uygun bir fiyat karşılığında sunmasıyla dikkat çekmişti. Görünen o ki, Nothing şimdi de Phone (2a) Plus isimli bir model üstünde çalışıyor.

Nothing geçtiğimiz günlerde X hesabından Pokemon Mega Aerodactyl’in bir görselini paylaştı. Bundan birkaç saat sonra da hesaptan “+” sembolünün olduğu bir paylaşım geldi.

Peki bütün bunlar ne anlama geliyor? Nothing akıllı telefonlarının kod adlarını Pokemon isimlerinden seçiyor. Phone (2a) “Aerodactyl” kod adıyla geliştirilmişti. “Mega Aerodactyl” ise bu Pokemon’un “mega” evrim geçirmiş versiyonu niteliğinde. Bütün bunlar karşımıza yeni bir (2a) modelinin çıkacağını ve adının Phone (2a) Plus olacağını gösteriyor.

nothing phone (2a) plus

Phone (2a) Plus hakkında bir işaret de Hindistan’dan geldi. Duyumcu Mukul Sharma, Phone (2a) Plus modelinin Hindistan’ın mobil operatörü Jio’nun veri tabanına girdiğini gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı.

Nothing Phone (2a) Plus hangi özelliklerle gelecek?

Phone (2a) Plus’ın özellikleri konusunda henüz bilgi verilmiş değil. Ancak bu modelin daha yüksek performans sunması ve aynı zamanda kablosuz şarj desteğiyle gelmesi muhtemel görünüyor. Phone (2a)’da 6.7 inç olan ekran büyüklüğünün artma ihtimali ise biraz daha düşük olarak değerlendiriliyor.

İLGİLİ HABERLER