ManşetlerTeknoloji

Nothing Phone (2a) Plus’ın işlemcisini resmi duyurudan önce açıkladı

nothing phone (2a)

Nothing Phone (2a) Plus, 31 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Burada “Plus” etiketini neyin getirdiği şimdilik bilinmese de, yapbozun parçaları yavaş yavaş yerine oturuyor. Nothing her zaman olduğu gibi yeni akıllı telefonunda da duyurudan önce bazı bilgiler paylaşıyor.

Nothing Phone (2a) Plus’ın kalbinde MediaTek’in Dimensity 7350 Pro işlemcinin olacağı açıklandı. Bu işlemcinin ana çekirdeğinin frekans hızının 3 GHz olması temel farkı yaratıyor. Nothing, Plus’ın standart Phone (2a)’ya kıyasla yüzde 10 daha hızlı olacağının altını çiziyor.

GPU’nun da Phone (2a)’nın Dimensity 7200 Pro işlemcisindekine kıyasla yüzde 30 daha hızlı olacağı belirtilirken, böylelikle telefonun “kompleks grafik işlemleri daha hızlı yapabileceği” vurgulanıyor.

nothing phone (2a) plus

Nothing Phone (2a) Plus, 12 GB RAM ile gelecek

Nothing, Dimensity 7350 Pro’nun dünyada ilk kez bir telefonda kullanılacağının altını çiziyor. Bu noktada Dimensity 7350’nin daha önce başka telefonlarda karşımıza çıktığını hatırlatmakta fayda var. MediaTek ve Nothing geçmişte de benzer bir iş birliğini Phone (2a)’daki Dimensity 7200 Pro için yapmıştı.

Phone (2a) Plus’ta işlemciyi 12 GB RAM tamamlıyor. Boost özelliğiyle RAM kapasitesinin üstüne 8 GB daha eklemek de mümkün olacak. Nothing’in önümüzdeki günlerde telefona dair yeni detaylar paylaşması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER