Teknoloji

Nothing Phone 2’nin tasarımı ve renk seçenekleri doğrulandı

nothing phone 2

Nothing Phone 2, 11 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Resmi duyuruya bir hafta kala akıllı telefonun arka panel tasarımını ve renk seçeneklerini gösteren bir paylaşım geldi. Beyaz ve gri renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak telefonun tasarımı selefinden pek farklı görünmese de, Glyph arayüzünde bazı değişiklikler söz konusu.

Akıllı telefonun arka panel tasarımı, popüler YouTube kanalı MKBHD tarafından mercek altına alındı. Telefonun üst ve arka kenarlarının çerçeveye doğru kavis yapması, Phone 2’nin ilk versiyondan farklı olduğu alanlardan biri olarak göze çarpıyor.

Phone 2’de 11 adet segmentli LED şerit bulunuyor. Phone 1’de bu sayı beşti. Güncellenen Glyph arayüzünde ise 12 olan LED aydınlatma bölgelerinin sayısı 33’e çıkıyor. Böylelikle kullanıcılara LED ışıklar üzerinde daha fazla kontrol imkanı sunuluyor.

Nothing Phone 2 yenilenen arayüz üzerinden daha fazla kontrol imkanı sunacak

Phone 2’de Glyph arayüzü üzerinden ses yüksekliğini görmek ve sesi kontrol etmek mümkün olacak. Zamanlayıcı da benzer bir şekilde işleyecek ve kalan süreyi LED şeridinin içinde gösterecek. Telefonda sağ üst köşedeki LED ışığı belli uygulamaların bildirimleri için atanabilecek ve bu ışık bildirim okunanan kadar yanmaya devam edecek.

Nothing Phone 2’de üçüncü taraf uygulamalar da yenilenen Glyph arayüzünden yararlanabilecek.

İLGİLİ HABERLER