Teknoloji

Nothing Phone 2’nin kamera ve ekran özellikleri yeni sızıntıyla görüldü

nothing phone 2

Nothing Phone 2, 11 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Telefon için resmi paylaşımlar başlasa da, yeni sızıntılar da geliyor. Duyumcu Kamila Wojciechowska tarafından Twitter’da yapılan paylaşımlar, Phone 2’nin kamera sistemindeki iyileştirmeler konusunda fikir veriyor.

Wojciechowska’nın verdiği bilgiye göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensör üstlenecek. Bu sensör optik görüntü sabitleme özelliğiyle gelecek. Aynı sensörün OnePlus 11’de de kullanıldığını hatırlatmakta fayda var.

Sızıntı telefonun önünde 32 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX615 sensörün bulunduğunu gösteriyor. Elektronik görüntü sabitleme özelliği de bulunan bu sensör, Phone 1’in 16 megapiksel ön kamerasına kıyasla ciddi bir ilerleme vadediyor. 50 megapiksel çözünürlüklü Samsung JN1 ultra geniş açılı kamerada ise bir değişim beklenmiyor. Nothing CEO’su Carl Pei de bir süre önce telefonla çekilen örnek fotoğraflar paylaşmıştı.

Wojciechowska aynı zamanda Phone 2’nin ekranıyla ilgili bilgiler de verdi. Bu bilgiler ekran tarafında kullanıcıları pek fazla değişikliğin beklemediğini gösteriyor. Akıllı telefonun 6.7 inç büyüklüğünde 2412 x 1080 piksel çözünürlüklü OLED ekranla geleceği ve bu ekranın yenileme hızının 1 ila 120 Hz arasında değişeceği belirtiliyor.

Nothing Phone 2’nin tasarımı paylaşımlarla görülmüştü

Nothing Phone 2’nin tasarımı şirket tarafından yapılan resmi paylaşımlarla görülmüştü. Buna ek olarak, Marques Brownlee de YouTube kanalında telefonu incelemişti. Yine de, resmi duyuruyla birlikte Phone 2 hakkında biraz daha fazla detay duyulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER